Beauty comes in all shapes

Tegenwoordig zijn er veel soorten BH’s, de reden hiervoor is omdat er een heleboel verschillende vormen borsten zijn. Klein, groot, smal, breed, you name it! Tussen alle vormen borsten zijn er 7 meest voorkomende type borsten. Als je weet welke vorm bij jou hoort, is het ook makkelijker om BH’s te shoppen!

De 7 meest voorkomende borstvormen:

1: Rond
Bij de ronde borstvorm zijn je borsten vol, en aan de boven- en onderkant even breed. Ben jij gezegend met deze vorm? Dan passen eigenlijk alle BH vormen jou. Een padded BH zou niet nodig zijn, omdat je borsten al een mooie vorm van zichzelf hebben. Mister John zou jou prachtig staan.

2: Druppel
Zijn je borsten rond, maar iets minder vol aan de bovenkant? Dan heb je druppelvormige borsten! Als je deze vorm hebt ben je een lucky girl, omdat je eigenlijk alle BH vormen aan kan. De keuze is dus reuze!

3: Asymmetrisch
Geen één borst is hetzelfde, maar zit er bij jou nou net wat meer verschil tussen je borsten? Dan heb je asymmetrische borsten. Wees gerust, veel vrouwen hebben asymmetrische borsten. Het beste voor jouw borstvorm is een bh waarbij je wat padding kan toevoegen, of juist uit één cup kan verwijderen. Onze bralettes George en William zijn perfect voor deze borst type door de removable pads.

4: Oost-West
Bij deze vorm staan je borsten iets verder uit elkaar en wijzen je tepels naar de buitenkant. Onze bralettes George en William en Robert zorgen bij deze borstvorm voor een goede fit!

5: Slanke borsten
Slanke borsten zijn aan de bovenkant dunner, en wat voller aan de onderkant. Ook zijn ze wat langer en zijn ze vaak relatief klein. Voor dit type borst wordt een push-up BH met padding aangeraden, omdat die je zowel helpt met de vorm als met de maat. Bekijk onze beugel bh Robert hier. Wil je toch graag een bralette? Dan is onze padded mister Harry een goede optie.

6: Breed ingestelde borsten
Bij breed ingestelde borsten zit er veel ruimte tussen je borsten en zijn ze iets voller dan de borsten uit de Oost-West categorie. Het beste voor jou is een BH met een beetje push-up, zodat je borsten iets meer naar binnen worden gericht. Bekijk onze padded bralettes of beugel bh's.

7: Belvormig
Belvormige borsten hebben veel weg van slanke borsten, ze zijn wat voller aan de onderkant en wat dunner aan de bovenkant, ook zijn ze wat langer. Het verschil tussen slanke borsten en belvormige borsten is dat belvormige borsten vaak een grotere cup hebben. Bij deze vorm moet je dus letten op de hoeveelheid steun de BH geeft.  

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd