GET NAKED WITH...

Robin Meurs
In just 5 questions
Robin wearing John burgundy lace
 
Wat betekent lingerie voor jou? En wat is je favoriete item?
Ik voel me er vrouwelijk en sexy door. In principe draag ik altijd wat ik fijn vind zitten. Ik draag altijd bralettes welke ik juist sexy en elegant vind i.p.v. push-up bh’s. Beugel bh’s vind ik niet comfortabel en lekker zitten. Dat vind ik wel heel belangrijk. Ook vind ik bralettes net zo elegant en sexy, dus gaat mijn voorkeur hier zeker naar uit. Verder vind ik fijn en zacht materiaal heel belangrijk. Mijn favo item is Mr. William en qua slips draag ik meestal hipsters. Een groot voordeel van de Chptr-S bralettes vind ik dat je ze niet voelt zitten. Vroeger was het eerste wat ik uitdeed als ik thuis kwam mijn BH, nu hoeft dat gelukkig niet meer!
  
Hoe combineer je lingerie in je dagelijks leven?
Ik draag niet veel setjes maar dat komt omdat ik veel losse bralettes heb. Kleuren stem ik meestal wel af. Onder mijn kleding heb ik door de weeks gewoon aan wat ik fijn vind zitten en als ik bijvoorbeeld uit ga moet het wel echt mooi bij mijn outfit passen. Dit probeer ik af te stemmen.
 
Wat wil je bereiken?
Ik wil me voor de rest van mijn leven gelukkig voelen en gezond zijn. Met of zonder happy family maakt me niet uit, maar ik wil me gewoon vrij en gelukkig voelen, zowel zakelijk als privé.
 
Wat staat er op #1 van je bucketlist?
De wereld zien. Reizen wat ik probeer te combineren met mijn werk. Dit kan nooit genoeg zijn want dit vind ik altijd zo bijzonder en leuk. Fijne bijkomstigheid dat ik het kan combineren met mijn werk. Zo zie ik extra veel van de wereld!
 
Wat is jouw absolute must have?
Als het om kleding gaat mijn zwarte boots ik overal mee kan combineren en natuurlijk mijn telefoon niet te vergeten!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd