GET NAKED WITH..


Asal Soltani
In just 5 questions
 
Wat betekent lingerie voor jou? En wat is je favoriete item?
Vrouwelijk, mooi en sexy voelen d.m.v. ondergoed. Favo item is een lekkere hipster die er mooi uit ziet en comfortabel zit. Door de weeks draag ik tijdens werk vaak George van chptr-S. Dat is lekker sporty en zit comfortabel. Dit combineer ik dan graag met David of Alexander. 
 
Hoe combineer je lingerie in je dagelijks leven?
Door de weeks gaat het bij mij puur om comfortabelheid tijdens het werk. Ik combineer het dan wel met een mooie string of hipster zodat het er toch nog leuk uit ziet. In het weekend draag ik wel graag setjes waardoor ik mij mooi en sexy in voel.
 
Wat wil je bereiken?
Een succesvol leven zowel zakelijk als prive. Zakelijk gezien wil ik financieel gezond en succesvol zijn. In het gezinsleven wil ik gelukkig zijn met vriend en toekomstige kindjes.
 
Wat staat er op #1 van je bucketlist?
Het lijkt me echt geweldig om nog 3 / 4 maanden te reizen door Azië.
 
Wat is jouw absolute must have?
Mijn telefoon en een goede spijkerbroek en sneaker.
 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd