GET NAKED WITH..

GET NAKED WITH…
Valery Vermeulen
In just 5 questions
Wat betekent lingerie voor jou? En wat is je favoriete item?
Je start en eindigt je dag met lingerie, daarom is het belangrijk dat het mooi, sexy en comfortabels is! De juiste lingerie zorgt natuurlijk voor extra zelfvertrouwen. Mijn favorieten zijn Scott en William, Robert is natuurlijk ook super sexy!
  
Hoe combineer je lingerie in je dagelijks leven?
Ik geloof dat lingerie een onderdeel is van je outfit. Het mag dan ook best gezien worden. Een randje kant onder een bloesje geeft net dat extra! Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk en vind ik het ook heel fijn wat comfortabels te dragen zoals George.
 
Wat wil je bereiken?
Mijn ultieme droom is om met Chptr-S een internationaal merk te worden met een brede collectie van lingerie tot kleding, schoenen, tassen you name it! Always dream big..
 
Wat staat er op #1 van je bucketlist?
Eerlijk gezegd heb ik niet echt een bucket list, ik wil graag veel van de wereld zien en kan intens genieten van quality time met het gezin.
 
Wat is jouw absolute must have?
Ik kan geen dag zonder mijn Iphone 8+.
Daarbij maken accessoires altijd je outfit af.
Een killer jas, mooie tas of statement schoenen doen het altijd goed!
 


Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd