GET NAKED WITH..

Daniek Vermeulen
In just 5 questions
 
Wat betekent lingerie voor jou? En wat is je favoriete item?
Lingerie geeft me een extra vrouwelijk een sterk gevoel. Dit kan op een avond zijn wanneer je je helemaal opdoft, maar ook wanneer je lekker in je joggingpak op de bank ligt. Wetende dat je een mooi setje onder je kleding aan hebt zonder dat iemand dat perse hoeft te weten geeft mij persoonlijk een op-en-top vrouwelijk gevoel! Mijn favo item is toch wel een mooi kanten bralette (John) met kanten hipster (Benjamin). Dit zit altijd lekker, kan voor iedere gelegenheid en voelt sexy.
  
Hoe combineer je lingerie in je dagelijks leven?
Ik probeer natuurlijk mijn outfits er zo veel mogelijk op af te stemmen, maar dat gaat in de zomer makkelijker dan in de winter. Gotta love sweater weather!! Ik vind het wel heel belangrijk altijd een setje aan te hebben. Het komt niet vaak voor dat ik twee verschillende kleuren aan heb of iets dergelijks. Mijn lingerie moet net zo kloppend zijn als mijn outfit.
 
Wat wil je bereiken?
Ik wil CHPTR-S héél graag uitbouwen tot een mooi groot merk met allemaal verschillende productlijnen. Good things are coming…!
 
Wat staat er op #1 van je bucketlist?
Ik heb eigenlijk niet één ding wat ik nog perse zou willen doen. Maar ik zou wel heel graag nog meer van de wereld willen zien én ik zou nog graag voor een langere tijd in Amerika willen zijn. Hier heb ik tijdens mijn studententijd een jaar gewoond en heb ik zoveel mooie herinneringen aan overgehouden. Chptr-S in Amerika aan de grond krijgen is voor mij denk ik wel de ultieme #1 van mijn Bucketlist.
 
Wat is jouw absolute must have?
Mijn Chanel tas. Hoe je je ook kleedt, je outfit ziet er top uit als je die tas om doet. Verder vind ik mooie schoenen ook een essentieel onderdeel van je outfit.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd