The holidays

Wat houden we er toch van om veel van de wereld te zien. Nieuwe plekjes ontdekken en andere culturen leren kennen. Ondanks dat we het liefst ieder jaar ergens anders heen gaan zijn er drie bestemmingen waar we vaker naar terugkeren. In ons Christmas artikel hebben we jullie al verteld over ons jaarlijkse skitrip in Lech. 

Een van onze andere favoriete bestemmingen is St. Tropez. Een heerlijk pittoresk plekje in Zuid-Frankrijk waar je zowel van het prachtige dorp als het strand kan genieten. En vergeet de overheerlijke restaurants niet. Ga je binnekort ook naar St. Tropez en wil je onze tips zien? Bekijk deze dan hier.  

Naast St. Tropez gaan we heel graag naar Knokke in België. Knokke is onze home-away-from-home waar we als kind praktisch zijn opgegroeid in de zomer. Van als kind cateautjes (schelpen) zoeken, bloemen maken van crêpe-papier, op het strand een winkeltje maken en met de cateautjes bloemen kopen en verkopen - waar zou die handel spirit toch vandaan komen ;-) - naar onze eerste echte stap avonden. Hier hebben we het allemaal meegemaakt. Wil je tips voor leuke plekjes in Knokke? Bekijk deze dan hier in het artikel over hotspots in Knokke.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd