Where it all started..

Opgroeien in een ondernemende familie zorgt er vaak voor dat ondernemerschap in het bloed zit. Zo ook bij ons. Als jonge meiden wisten we altijd al dat we iets voor onszelf wilde gaan doen. Niet perse met elkaar, ook niet in welke vorm. Maar dat we iets voor onszelf wilde gaan beginnen stond al op jonge leeftijd vast.

Na beide te hebben gestudeerd en een langere tijd in het buitenland te hebben doorgebracht werd de band tussen ons steeds sterker. Wanneer je voor een jaar van elkaar verwijderd bent – Valery woonde in Italië, Florence en Daniek in Amerika, Atlanta – ga je meer waarde hechten aan dierbare mensen in je omgeving. Althans, dat deden wij. We skypten ontzettend veel en konden werkelijk niet wachten tot we weer tijd samen door konden brengen. Dat hebben we ook dubbel en dwars gedaan!

Na haar studie werkte Valery voor een Zwitsers horlogemerk waar ze de Marketing PR voor Nederland op zich nam. Daniek zat tijdens deze jaren nog op school en studeerde communicatie. Eenmaal afgestudeerd en zoekende naar een nieuwe job kwam Valery met het idee om samen een onderneming te beginnen. Maar wat? Na veel sparren kwamen we al snel met het idee; een nieuw lingerielabel!

Al snel werd het idee concreter. We begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan en vervolgens met het zoeken van juiste fabrikanten. Spraken met ontzettend veel mensen die ons links- of rechtsom een stapje verder in de juiste richting konden helpen. Maar alsnog, het vinden van een juiste fabrikant was erg pittig. De lingeriebranche is vrij conservatief. Het vinden van een juiste partner in deze helemaal. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, iets waar veel fabrikanten niet aan voldoen.

Na zo’n 8 fabrikanten wereldwijd te hebben gesproken, lange sample trajecten te hebben doorlopen kwamen we dan eindelijk bij onze juiste partner terecht. Het was een zoektocht en struggle van bijna 1,5 jaar totdat onze eerste collectie en webshop live ging op 4 Augustus 2017.

Willen jullie meer weten over hoe we chptr-S zijn gestart? Laat het ons weten in de comments hieronder!

 

new beginnings

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd