FEITEN & FABELS

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, en de fabels lijken vaker geloofd te worden dan andersom. Laten we ze maar eens op een rijtje zetten:

1. 80% draagt de verkeerde BH maat

FEIT! We hebben het in andere artikelen al eerder benoemd, maar het is echt zo dat de meeste dames onder ons een verkeerde BH maat dragen. Lees je dit en twijfel je nu zelf of jij ook onder deze 80% behoort? Kijk dan hier hoe je thuis gemakkelijk je cupmaat opmeet.

2. Rode lingerie kleedt af onder witte kleding

FEIT! Het voelt erg tegenstrijdig om dit te doen, we know babe! De rode tint van de lingerie ligt dichterbij je huidskleur dan een wit of nude tint. Hierdoor valt rode lingerie weg onder je kleding. Nou vinden wij het natuurlijk erg leuk om wat lingerie onder je kleding te laten zien. Dus rood, zwart, wit of een ander kleurtje. Show it babe, it’s worth it! 

3. Kleine borsten, geen BH?!

FABEL! Klein of groot, iedere borstsoort heeft een vorm van ondersteuning nodig. Waar bij een minder volle boezem ook voldoende heeft aan ondersteuning in een bralette vorm, kan het zijn dat een vollere boezem - vanaf E-cup - een stevigere beugel BH nodig heeft voor ondersteuning.

4. Sporten in een gewone BH mogelijk?

FABEL! Sport BH’s vangen alle bewegingen op en zorgen daardoor voor de juiste ondersteuning en comfort tijdens het sporten. Een gewone BH vangt enkel neerwaartse bewegingen op.

5. Elke keer als je nieuwe lingerie koopt, moet je je maat op laten meten.

FEIT! Het is tijd voor een nieuw lingerie setje. Je loopt een winkel in, zoekt een leuk setje uit en pakt je maat. Voor de zekerheid toch maar even passen en wat blijkt? De BH zit niet goed! Je bent helemaal verbaasd want een paar maanden geleden is je maat nog opgemeten. Moet je nu elke keer je maat laten op nemen bij het shoppen van lingerie? Het antwoord is ja! Het vrouwelijk lichaam ondergaat heel veel veranderingen tijdens het leven. Denk maar aan de puberteit, een zwangerschap of de menopauze. Maar ook kleinere veranderingen zoals gewichtstoename of verlies. Elke kleine verandering kan er voor zorgen dat je bh maat wat veranderd. Laat dus voor de zekerheid altijd je maat op meten door een lingerie styliste.

6. Draag een te kleine bh voor het beste push-up effect.

FABEL! Dit zou nog wel eens de grootste fabel van dit rijtje kunnen zijn. Het dragen van een te kleine BH is heel slecht voor je borsten én het borstweefsel. Om maar niet te spreken over hoe oncomfortabel een te kleine BH is. Als je graag een push-up effect wilt, ga dan voor een goede push up BH zoals onze mister Robert. Geeft dat niet het gewenste effect en wil je nog meer decolleté? Kies dan voor een maximizer bh. Deze bh’s geven je borsten 200% meer volume!

7. Draag een BH in bed om hangborsten te voorkomen

FABEL! Het is niet bewezen dat het dragen van een BH wanneer je slaapt hangborsten voorkomt. Totaal niet nodig dus en ook nog eens verschrikkelijk oncomfortabel!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd