GET NAKED WITH..

Chantal van Dalen
In just 5 questions
Wat betekent lingerie voor jou? En wat is je favoriete item?
Lingerie betekent veel voor me al heb ik geen hele grote kast vol lingerie. Het is iets wat je dagelijks draagt, comfort is dan een must. Mijn favoriete item is een bh van Chantelle. Dit is een zwarte kanten bh, welke erg mooi aansluit. Deze vind ik altijd moeilijk om te vinden!
  
Hoe combineer je lingerie in je dagelijks leven?
Vanwege mijn werk ga ik snel voor comfort! Zelf heb ik wekelijks een modellen klus en moet ik altijd een huidkleurige of zwarte bh dragen op de shoot. Buiten shootdagen draag ik graag wat lekker zit. Als het een avond uit is ligt het er natuurlijk aan wat ik draag. Ik hou er wel van als je een bralette of toch een bandje kant kan zien onder je kleding.  
 
Wat wil je bereiken?
Ik heb zelf altijd al in de modewereld willen werken. Op dit moment ben ik veel bezig met modellenwerk en hoop ik uiteindelijk een grote cosmetica campagne te scoren. Naast modellenwerk, studeer ik Media Styling en hoop ik uiteindelijk een baan te krijgen bij een modeblad als Grafisch Vormgever. 
 
Wat staat er op #1 van je bucketlist?
Dit vind ik een moeilijke vraag! Ik geef eerlijk toe op dit moment weet ik niet wat ik op #1 zou zetten van mijn bucketlist.   
 
Wat is jouw absolute must have?
Mijn absolute must have, stel op lingerie gebied. Dan zal dit zeker een body zijn! Ik vind body’s erg mooi en vooral als ze perfect aansluiten met een goede voering. Body’s zijn leuk voor onder je kleding, maar ook mooi in een toffe jeans.
 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd