GET NAKED WITH...

Marianne de Wilde
In just 5 questions
Wat betekent lingerie voor jou? En wat is je favoriete item?
Lingerie betekent voor mij ultieme luxe, het laat me op en top vrouw voelen en het maakt me zekerder als ik mooie sexy lingerie draag! Mijn favoriete item? Dat is een makkelijke, de Mister William bralette gemaakt van zacht velvet met zijden randjes.
  
Hoe combineer je lingerie in je dagelijks leven?
In de zomer draag ik graag een high waist short of rok, en combineer deze graag met een stoer kort biker jasje, boots, en niet te vergeten: een mooie bralette die gezien mag worden! In de winter ben ik een sucker voor grof gebreide truien, en als de hals laag is uitgesneden dan laat ik graag een stukje kant van mijn bh zien, heel subtiel, maar dat maakt je outfit net even af, het zijn de details die het doen!
 
Wat wil je bereiken?
Ik streef naar een leven waarbij ik energie krijg van mijn werk. Ik geniet momenteel enorm van het modellenwerk wat ik doe, maar ben ook erg geïnteresseerd om aan de andere kant van de lens te gaan staan in de toekomst.
 
Wat staat er op #1 van je bucketlist?
Een rondreis door Australië en Nieuw Zeeland maken!
 
Wat is jouw absolute must have?
De Mister William bralette;) Every girl should have one!
 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd