GET NAKED WITH..


Yara van der Ven
In just 5 questions
 
Wat betekent lingerie voor jou? En wat is je favoriete item?
100% sexiness, maar het moet doordeweeks ook vooral lekker zitten. Mr. William is mijn absolute favo item. Hij zit zó lekker, heeft een hele goede pasvorm én je voelt je meteen echt aangekleed.
  
Hoe combineer je lingerie in je dagelijks leven?
Ik combineer het vooral in het weekend. Door mijn werk kan ik het doordeweeks niet showen. Wat ik aantrek past wel altijd bij elkaar. Een gekleurd setje moet ook echt matchen. Maar ik draag ook veel zwarte lingerie en dan combineer ik zwarte items bij elkaar.
 
Wat wil je bereiken?
Veel liefde en geluk in mijn leven en voor de mensen om mij heen. Mooie vriendschappen waar je beide iets uit haalt. Dat ik de rest van mijn leven me persoonlijk blijf ontwikkelen en in mijn werk uitdaging blijf vinden en blijf groeien. Mezelf blijven uitdagen en niet te snel comfortabel voelen met hoe het is vind ik heel belangrijk.
 
Wat staat er op #1 van je bucketlist?
Een roadtrip met de camper door Australië en Nieuw-Zeeland.
 
Wat is jouw absolute must have?
Eten, als ik niet eet wordt ik echt heel chagrijnig. Ik voel me ook redelijk kaal als ik geen oorbellen in heb, dus die moet ik wel echt altijd in hebben. En Labello. Dit zit standaard in mijn tas.
 


Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd