EINDHOVENSE DINNER HOTSPOTS!

Eindhoven is niet zo groot, staat niet bekend als een van de leukste of mooiste steden van Nederland, maar we houden er van! De stad waar we zijn geboren en getogen, waar onze familie en de meeste van onze vrienden wonen. Dat maakt voor ons Eindhoven ‘thuis’.

Je kan je erover verbazen maar Eindhoven heeft best veel leuke spots. Onze all-time favorite blijft restaurant Mangiare. Bij dit Italiaanse restaurant hebben we beide tijdens onze studententijd een aantal jaar met veel plezier gewerkt. De ambiance is altijd goed en gezellig evenals het eten en de heerlijke wijntjes. Wil je lekker lang tafelen of alleen lekker borrelen met wat hapjes? It’s the best of both worlds!

In de leukste straat van Eindhoven – De Kleine Berg - zitten veel verschillende leuke restaurants waar we graag komen. Zo zijn we groot fan van de zondagen bij restaurant Le Cosy waar je héérlijk van allemaal kleine gangen kan genieten tijdens de Snack a Tack. De lieve gastheer Robin staat altijd voor je klaar om je een heerlijke avond/dag te bezorgen.

Andere restaurants die je zeker kan bezoeken op De Kleine Berg zijn Mood, Restaurant Welp en Wiesen.

Wil je een avond op niveau eten? Dan hebben we zeker nog wat leuke adresjes voor je!

Restaurant Zarzo vinden we het beste restaurant van Eindhoven. Ze beschikken over 1 ster, het is avondvullend en het eten is altijd op en top. De eigenaar van dit restaurant heeft nog meerdere restaurants waar we ook groot fan van zijn: Valenzia en Sun by Zarzo.

Wil je in Spaanse sferen komen? Ga dan heerlijk eten bij Valenzia. Vergeet niet de pekingeend flensjes, Bun “Krusty Krab” en Ossenhaas te bestellen! 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd