De twee Nederlandse zussen Valery & Daniek hebben CHPTR-S opgericht in Eindhoven en lanceerde CHPTR-S in augustus 2017.  De naam CHPTR-S staat voor het nieuwe hoofdstuk in het leven van de  ‘sisters’ als ondernemers. Tegelijkertijd vertegenwoordigt de ‘S’ in CHPTR-S ook de kernwaarden van het merk: Strong, Sophisticated en Significant. De sterke designs en luxueuze materialen maken een outfit compleet. 
Startend vanuit een lingerie label ontwikkelde CHPTR-S zich snel in een fashion brand. Met een groeiende collectie ieder seizoen staat CHPTR-S voor de ultieme cool girl garderobe. Van lingerie tot kleding gecreëerd voor de moderne vrouw, combineer verschillende items en ben casual chic of selecteer jouw persoonlijke stijl en ben effortless cool.
 

CHPTR-S is online verkrijgbaar via www.chptr-s.com en bij exclusieve modeboetieks in Nederland en België.

Oprichters

De twee zussen achter het merk – Valery & Daniek – hebben een enorme passie voor lingerie en mode en hebben met deze voorliefde het merk CHPTR-S gelanceerd.  CHPTR-S staat voor ‘sisters’ en moedigt vrouwen aan strong, sexy en sophisticated te zijn op hun eigen unieke manier. De twee zijn opgegroeid in een ondernemende familie wat hen inspireerde een eigen bedrijf op te richten. De sterke band, evenals Valery’s achtergrond in mode en Daniek haar achtergrond in communicatie maakt het een de perfecte combinatie om voor zichzelf te beginnen en hun dromen te volgen. De ervaringen van beide meiden in het buitenland heeft de ondernemersgeest nog meer aangespoord.

"WHY THE HELL NOT?!" - VALERY & DANIEK

Kwaliteit, mode en mooie materialen spraken beide enorm aan. Ze zijn altijd aangetrokken door al het moois wat fashion te bieden had, en dat vertaalt direct in het merk. Tijdens het winkelen voor lingerie miste beide iets waar ze naar zochten. Hierdoor wisten ze wat ze te doen stond. Met een ‘why the hell not?’ attitude besloten ze een eigen label op te zetten.

Beide staan ervoor dat lingerie een onderdeel is van je outfit en een look niet compleet is zonder iets moois eronder.
Daarbij start en eindigt iedere vrouw haar dag met lingerie, het is dan ook uiterst belangrijk dat het wat moois is!

Love,

Valery & Daniek

Founders Valery Daniek CHPTR-S