Was advies

Door je lingerie op de juiste manier te wassen en te onderhouden, blijft het op zijn best!

Zorg dat je de instructies van het was advies label goed opvolgt. Zo weet je zeker dat je het product op de juiste manier wast. De meeste producten bevatten delicate materialen waardoor chptr-S voornamelijk handwas aanbeveelt. chptr-S raadt het gebruik van een droger ten zeerste af.

Was advies voor je BH

Het beste voor je bralette of beugel bh is handwas. Door je product met de hand te wassen behoudt het zijn elasticiteit beter waardoor de pasvorm intact blijft. Ook blijft de kwaliteit van de stoffen door handwas het beste.

Hoe droog je je BH

Gebruik nooit een droger voor je lingerie! Een droger zorgt ervoor dat kleuren vervagen en de elasticiteit van je bralette of BH minder wordt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

De beste manier om je bralette of bh te laten drogen is het op een handdoek te leggen. Zorg ervoor dat de (voorgevormde) cups in de juiste vorm zitten. Het strijken van je bralette of bh is niet toegestaan.

Wasadvies voor je slips

Het chptr-S was advies label beveelt handwas op 30 graden Celsius aan. Zorg ervoor dat je de slips met gelijke kleuren wast. Het gebruiken van een droger of het strijken van de slips wordt ten zeerste afgeraden.