Foutieve bestelling

Wat vervelend dat er iets fout is gegaan! Neem contact met ons op via info@CHPTR-S.com, op werkdagen zorgen wij binnen 48 uur voor een passende oplossing.

Bestelling beschadigd

Wat vervelend dat onze misters tijdens de verzending zijn beschadigd! Neem contact met ons op via info@CHPTR-S.com. Vermeld in je email je order nummer, contact gegevens en een foto van het beschadigde product. Op werkdagen zorgen wij binnen 48 uur voor een passende oplossing.

Garantie

CHPTR-S biedt een garantie periode van 30 dagen. Mocht binnen deze periode het artikel beschadigd zijn of er treed een mankement op, stuur dan een mail naar info@CHPTR-S.com.

*Let op: Garantie is enkel van toepassing wanneer er een legitieme klacht is. Artikelen die opzettelijke zijn beschadigt, verwaarloost, te veel gedragen of niet volgens was instructies behandeld zijn vallen niet onder garantie.

Mocht je aankoop buiten de 30 dagen garantie periode vallen, maar heb je toch een legitieme klacht neem dan contact met ons op. We zullen het beoordelen en zoeken naar een passende oplossing.

Klachten

Wat vervelend dat er iets verkeerd is gegaan en je een klacht wil indienen. Stuur een mail naar info@CHPTR-S.com of bel naar 040-2494994. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te kunnen helpen!

We hopen het natuurlijk niet, maar wanneer het dan nog niet tot een geschikte oplossing voor je komt, kan je je registreren voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 16 februari 2016, is het ook mogelijk voor consumenten in de EU een klacht in te dienen bij de Europese commissie voor onlinegeschillenbeslechting via http://ec.europa.eu/odr. Als je klacht nergens anders in behandeling is, kan je deze ook bij de Europese Unie platform indienen.