De twee Nederlandse zussen Valery & Daniek lanceerde CHPTR-S in 2017.  Startend vanuit een lingerie label ontwikkelde CHPTR-S zich snel in een fashion brand. Met een groeiende collectie ieder seizoen staat CHPTR-S voor de ultieme cool girl garderobe. Van lingerie tot kleding gecreëerd voor de moderne vrouw, combineer verschillende items en ben casual chic of selecteer jouw persoonlijke stijl en ben effortless cool.
De naam CHPTR-S staat voor het nieuwe hoofdstuk in het leven van de  ‘sisters’ als ondernemers. Tegelijkertijd vertegenwoordigt de ‘S’ in CHPTR-S ook de kernwaarden van het merk: Strong, Sophisticated en Significant. De sterke designs en luxueuze materialen maken een outfit compleet. 
 
CHPTR-S is online verkrijgbaar via www.chptr-s.com en bij exclusieve modeboetieks in Nederland en België.
FEATURED VOGUE HARPERS BAZAR

ABOUT THE

FOUNDERS

De twee zussen achter het merk – Valery & Daniek –hebben een enorme passie voor lingerie en mode en hebben met deze voorliefde het merk CHPTR-S gelanceerd.  CHPTR-S moedigt vrouwen aan strong, significant en sophisticated te zijn op hun eigen unieke manier. De twee zijn opgegroeid in een ondernemende familie wat hen inspireerde een eigen bedrijf op te richten.

Kwaliteit, mode en mooie materialen spraken beide enorm aan. Ze zijn altijd aangetrokken door al het moois wat fashion te bieden had, en dat vertaalt direct in het fashion en lingerie merk.