De twee Nederlandse zussen Valery & Daniek hebben CHPTR-S opgericht in Eindhoven en lanceerde chptr-S in augustus 2017.  De naam CHPTR-S staat voor het nieuwe hoofdstuk in het leven van de  ‘sisters’ als ondernemers. Tegelijkertijd vertegenwoordigt de ‘S’ in CHPTR-S ook de kernwaarden van het merk: Strong, Sexy en Sophisticated. De sterke designs en luxueuze materialen als kant, velvet en zijde maken een outfit compleet. De collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen die niet bang zijn hun vrouwelijke kant te laten zien en geloven dat lingerie een essentieel onderdeel is van een outfit. De verfijnde musthaves bieden de mogelijkheid om op een fashionable manier gedragen te worden.

Met de visie ‘be sexy but subtle’ lanceert CHPTR-S haar eerste lingerie collectie genaamd ‘Sister from another mister”. De collectie bestaat uit een aantal bralettes van verfijnde materialen variërend van kant tot velvet en zijde, die gecombineerd kunnen worden met bijpassende broekjes. De collectie ‘Sister from another mister’ vloeit voort uit een nauwe vriendschap tussen vrouwen en zussen. Met deze gedachte heeft CHPTR-S een collectie gecreëerd die een hechte vriendschap tussen zussen en vriendinnen vertegenwoordigt. Met de handgemaakte eyecatchers maakt iedere vrouw een fashion statement tijdens social gatherings.In lijn met de collectie titel ‘Sister from another mister’, zijn alle items vernoemd naar misters. CHPTR-S introduceert de bralettes John, Scott, George, Robert, Harry en William. Combineer deze met de broekjes Alexander, Benjamin, David, Lucas en Sebastian en elke outfit is compleet.

CHPTR-S is online verkrijgbaar via www.chptr-s.com en bij exclusieve modeboetieks in Nederland en België.

Oprichters

De twee zussen achter het merk – Valery & Daniek – hebben een enorme passie voor lingerie en mode en hebben met deze voorliefde het merk chptr-S gelanceerd.  chptr-S staat voor ‘sisters’ en moedigt vrouwen aan strong, sexy en sophisticated te zijn op hun eigen unieke manier. De twee zijn opgegroeid in een ondernemende familie wat hen inspireerde een eigen bedrijf op te richten. De sterke band, evenals Valery’s achtergrond in mode en Daniek haar achtergrond in communicatie maakt het een de perfecte combinatie om voor zichzelf te beginnen en hun dromen te volgen. De ervaringen van beide meiden in het buitenland heeft de ondernemersgeest nog meer aangespoord.

"WHY THE HELL NOT?!" - VALERY & DANIEK

Kwaliteit, mode en mooie materialen spraken beide ernorm aan. Ze zijn altijd aangetrokken door al het moois wat fashion te bieden had, en dat vertaalt direct in het lingerie merk. Tijdens het winkelen voor lingerie miste beide iets waar ze naar zochten. Hierdoor wisten ze wat ze te doen stond. Met een ‘why the hell not?’ attitude besloten ze een eigen label op te zetten.

Beide staan ervoor dat lingerie een onderdeel is van je outfit en een look niet compleet is zonder iets moois eronder.
Daarbij start en eindigt iedere vrouw haar dag met lingerie, het is dan ook uiterst belangrijk dat het wat moois is!

Love,

Valery & Daniek