Retour beleid bij CHPTR-S.com

Na het ontvangen van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je het retour wil sturen. 

Heb je je bestelling ontvangen en wil je iets terugsturen en/of ruilen? Geen enkel punt, vul dan je retourformulier volledig in en voeg deze toe aan je retourzending. Het retourformulier vind je in de CHPTR-S doos. Stuur het vervolgens binnen 14 dagen retour naar CHPTR-S. Retour kosten zijn voor eigen rekening.

CHPTR-S HQ
Burgemeester Mollaan 62,
5582CK Waalre
Nederland

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

*Let op: Houdt er rekening mee dat CHPTR-S retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

*Let op: Zorg ervoor dat wanneer je je bralette personaliseert de initialen zorgvuldig uitkiest. Gepersonaliseerde bestellingen mogen niet worden geruild.

*Let op: FINAL SALE artikelen mogen niet worden geretourneerd. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt.

Retourperiode

CHPTR-S hanteert een 14 dagen retour policy. Dit betekent dat de mogelijkheid om je bestelling retour te sturen 14 dagen na ontvangst vervalt.

Hoelang is de bedenktijd?

Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je veertien (14) dagen bedenktijd. Wanneer je niet tevreden bent over een artikel, kan je het binnen deze bedenktijd ruilen of retourneren.

Als je een retournummer hebt ontvangen, dien je het artikel binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen. Lingerie mag door hygiënische redenen uitsluitend over het ondergoed worden gepast.

Retourkosten

De retourkosten (dit zijn de kosten die je betaalt voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn artikel ook ruilen?

Als je één of meerdere artikelen wil ruilen voor een andere maat, dan kan je een omruiling aanvragen via het retourformulier. Bij ontvangst van je retour checkt de klantenservice van CHPTR-S de beschikbaarheid van je gewenste ruilmaat en reserveert deze vervolgens direct. Deze wordt vervolgens kosteloos naar jou verzonden.

Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in een andere maat. Mocht jouw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij even contact met je op om dit te melden en kunnen wij desgewenst je ruiling omzetten in een retour.

Artikelen ruilen bij verkooppunten van CHPTR-S

Artikelen die zijn besteld via de webshop van CHPTR-S, mogen enkel worden geruild bij het CHPTR-S hoofdkantoor. Indien je artikelen bij een van onze verkooppunten hebt gekocht mag je het enkel bij het desbetreffende verkooppunt ruilen.

Let op: Onze retailers hanteren een eigen retourpolicy.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, krijg je binnen 14 dagen het aankoopbedrag van je retour op jouw rekening gestort (verzendkosten worden niet vergoed). De terugbetaling gaat automatisch via de betaalrekening/betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan.

Sale

SALE artikelen die -30% of -50% korting hebben mogen worden geretourneerd of geruild. 

FINAL SALE artikelen die besteld zijn via de webshop van CHPTR-S kunnen niet worden geruild/geretourneerd. Indien de bestelling toch teruggestuurd wordt naar CHPTR-S HQ, wordt dit niet in ontvangst genomen en direct teruggestuurd naar de afzender. Verzendkosten worden hier voor in rekening gebracht. 

Promoties

Periodieke promotionele acties van CHPTR-S.com kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen/acties.

Foutieve bestelling

Wat vervelend dat er iets fout is gegaan. Neem contact met ons op via info@chptr-S.com, op werkdagen zorgen wij binnen 48 uur voor een passende oplossing. 

 

Betalen jullie mijn bezorgkosten terug als ik iets retourneer?

De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor je eigen rekening. Wij raden aan om je retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvang je namelijk een verzendbewijs en is je pakket altijd traceerbaar via Track & Trace. De kosten hiervan bedragen +/- € 6,95.

Voor verkeerd geleverde of bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retourneren uiteraard wel door CHPTR-S vergoed. Dit doen wij door het toesturen van een verzendlabel of door het terugstorten van de bezorgkosten op uw rekening.