Retour beleid bij CHPTR-S.com

Wat vervelend dat je bestelling niet is wat je ervan had verwacht!

Na het ontvangen van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je het retour wil sturen. Wil je je bestelling retourneren? Vul je retourformulier volledig in en voeg deze toe aan je retourzending. Stuur het vervolgens (binnen de 14 dagen) retour naar CHPTR-S.
Retour kosten zijn voor eigen rekening.

CHPTR-S HQ
Burgemeester Mollaan 62,
5582CK Waalre
Nederland

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

*Let op: Hou er rekening mee dat CHPTR-S retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

*Let op: Zorg ervoor dat wanneer je je bralette personaliseert de initialen zorgvuldig uitkiest. Gepersonaliseerde bestellingen mogen niet worden geruild.

Retourperiode

Na het ontvangen van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je het retour wil sturen. Wil je je bestelling retourneren? Vul je retourformulier volledig in en voeg deze toe aan je retourzending. Stuur het vervolgens (binnen de 14 dagen) retour naar CHPTR-S.

Terugbetaling policy

Na ontvangst van je retourzending, ontvang je binnen 14 werkdagen een bevestigingsmail en storten wij het bedrag terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

Retourkosten

De retourkosten (dit zijn de kosten die je betaalt voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening.

Retour tijd

Na ontvangst van je retourzending, ontvang je zo snel mogelijk maar altijd binnen 14 werkdagen een bevestigingsmail en storten wij het bedrag terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

CHPTR-S hanteert een 14 dagen retour policy. Dit betekent dat de mogelijkheid om je bestelling retour te sturen 14 dagen na ontvangst vervalt.

Sale

SALE artikelen die -30% of -50% korting hebben mogen worden geretourneerd of geruild. 

-70% FINAL SALE artikelen die besteld zijn via de webshop van CHPTR-S kunnen niet worden geruild/geretourneerd. Indien je bestelling toch teruggestuurd wordt naar CHPTR-S HQ, wordt dit niet in ontvangst genomen en direct teruggestuurd naar de afzender. Verzendkosten worden hier voor in rekening gebracht. 

Promoties

Periodieke promotionele acties van CHPTR-S.com kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen/acties.

Artikelen ruilen bij verkooppunten van CHPTR-S

Artikelen die zijn besteld via de webshop van CHPTR-S, mogen enkel worden geruild bij het CHPTR-S hoofdkantoor. Indien je artikelen bij een van onze verkooppunten hebt gekocht mag je het enkel bij het desbetreffende verkooppunt ruilen.

Let op: Onze retailers hanteren een eigen retourpolicy.

Foutieve bestelling

Wat vervelend dat er iets fout is gegaan! Neem contact met ons op via info@chptr-S.com, op werkdagen zorgen wij binnen 48 uur voor een passende oplossing.