Levertijd

CHPTR-S verzendt met PostNL en DHL. Artikelen besteld op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Levertijd binnen Nederland is ongeveer 2 – 4 werkdagen. Tijdens periodes van sale, nationale vakanties en promotionele acties kan het voorkomen dat de bestelling de volgende dag wordt verstuurd. Verzendkosten zijn per land verschillend.

Internationale leveringen worden door PostNL verzonden, exclusief invoerrechten. Dit betekent dat CHPTR-S alleen de betaling van verzending verzorgt, en overige kosten zoals verschuldigde rechten, belasting en andere invoerheffingen bij de consument liggen. Consumenten buiten de EU betalen geen BTW over de artikelen die ze kopen.

In de periode van 70% sale kunnen items niet geretourneerd worden.

Verzendkosten

Er zijn verschillende verzendmethoden. Afhankelijk van de methode die je kiest variëren de verzendkosten in Nederland tussen de €3,50 en 7,65.

Wanneer je kiest voor Standaard verzending, wordt de zending overgedragen aan PostNL en ligt het risico van verzenden bij jou zelf. Wanneer de zending niet of beschadigd aankomt kunnen wij hier helaas geen oplossing voor aanbieden.

Om zeker te zijn dat de zending juist aankomt, kies dan voor 'PostNL -Handtekening voor ontvangst met alleen het huisadres'.  

Verzend je naar het buitenland? Vul tijdens de check-out het land van bestemming in en de verzendkosten worden automatisch berekend.

Bij een bestelling van €150 worden in Nederland en België geen verzendkosten in rekening gebracht.

Worldwide shipping

Ja zeker! Wij verzenden wereldwijd. Verzendkosten worden automatisch per land berekend.

Bij een bestelling van 150 euro worden in Nederland en België geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendadres veranderen

We proberen je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Het veranderen van je adres is alleen mogelijk als je bestelling nog niet verzonden is. Stuur je adresgegevens en ordernummer voor 15.00 uur op dezelfde dag van bestelling naar info@chptr-s.com. Wij gaan ons best doen de aanpassingen voor je door te voeren!

Traceer je bestelling

Wanneer je bestelling aangemeld is bij de desbetreffende verzender ontvang je per mail je track & trace nummer en een link naar de site van de vervoerder. Hiermee kan je je zending op de voet volgen.