mATERIALS

CHPTR-S ontwerpt hoogwaardige producten die gemaakt zijn voor langdurig gebruik met zorgvuldig geselecteerde materialen. Elke collectie is gemaakt van verschillende soorten materialen, waaronder biologisch katoen, eco viscose, tencel en napa leer.

ateliers

CHPTR-S werkt nauw samen met verschillende familiebedrijven, studio's en leveranciers die allemaal aandacht besteden aan duurzaamheid en werkethiek. Veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden worden persoonlijk gecontroleerd en nageleefd in de hele toeleveringsketen. De ateliers worden regelmatig bezocht en er is nauw contact met de derde partijen die materialen leveren.

CRAFTMANSHIP

Vakmanschap bij CHPTR-S belichaamt oog voor detail en superieure vaardigheid, waardoor tijdloze modestukken ontstaan die traditie met moderne elegantie combineren.

packaging

CHPTR-S maakt gebruik van gerecycled en duurzaam plastic als het om polybags gaat.Alle verpakkingen voor de online winkel worden in Europa gemaakt, waardoor de vrachtuitstoot en de transportkosten worden verlaagd.CHPTR-S streeft naar minimale verpakking door milieuvriendelijke verzending zonder doos aan te bieden om verspilling te voorkomen.